originality
not sold
in stores
aliea says hye :)

I own me, and therefore, I can engineer me. I am me, and I am okay.


Saturday, November 26 @ Saturday, November 26, 2011
YOUR BOYFRIEND THINKS I'M HOT , oh yeah :B
assalamualaikum, haaa, lega rasenye . dapat jugak update blog, it's been a while because you know what, my internet connection turns to realy bad connection, yes, i hate it so much, thankyou for asking. hmm, okay, seperti biase aku ni bukan tahu ape nak cerite kan dekat sini, #CEH ALIEA NI HARAP JEA ADE BLOG TAPI TAK RETI NAK USE, okay, jgn lah inslut dekat sini, aku tumbuk jugak karang engkau. hee MUAH. hm, okay, next week i'm going to pangkor island, hee. #ELEH STAKAT PANGKOR JEA BUAT APE, fine, enough already insulting me, aku sedar aku tak bnyk duit nak pegi lebih up katakan, kan kan ? hahha, dah tu jea aku mampu, mapuslah, you better shut up. :)

 hm, what more ek, haa, there's one. okay, i've had a pet, named tunbat <3 jantan, he is now suffering a seriously injurt from a bisul, now he is in hospital adik aku. hahah. yeah adik aku memang perasan sikit, die nak jadi doctor, pengacara, senang kate semua die nak jadi kot. hahha. tape tape, YOU GO GIRL ;D hm, balik dekat tunbat tadi, hahha, kucing aku ni mcm bodoh sikit lah, die ni kecik jea from kucing jantan yg lain, sumpah kalau die seseko dekat luar rumah kan, mmg dah kene hambat dah dgn gangster jalanan lain, tak seda betul yg die tu dah lah pendek, gemuk, itanggg jea, atoto.

nak tagk gamba die, nah
´╗┐
adik aku mmg gedik  * don't mind her, mind our kucing instead kay :D
ni time die tgh sihat lagi, sekarang, tulah, dah ckp tadi, haihhh. TUNBAT TUNBAT . okay lah, habis dah. till we bumped again . assalamualaikum :) FYI: you boyfriend thinks i'm hot <3 tralalala´╗┐
back to top?
monthly archive

December 2010 February 2011 March 2011 April 2011 November 2011 December 2011 January 2012
recent entries

Assalamualaikum and hi. Wah! it's been a while kan... goodluck spm candidates, expecially for you k.miez... HELL TO THE O, PEOPLE :D hi ! Fred Goes Swimming sory sory . 2011 . already?? aaa~ b2st ,, oh mine ! c.a.r.n.a.t.i.o.n what does it spell??ahakhak :D